Κομμωτήριο σκύλων

Για ραντεβού: 210-6208181, Κ. Βάρναλη 74, Νέα Ερυθραία

Get Adobe Flash player

Συνήθεις Ερωτήσεις - Όλες οι ερωτήσεις

Συνήθεις ερωτήσεις - Όλες οι ερωτήσεις
Σε ποια ηλικία πρέπει να αρχίσει η περιποίηση του σκύλου μου;

Μέσα στους πρώτους τρεις μήνες, μετά τον εμβολιασμό του. Επειδή η διαδικασία περιποίησης μπορεί να το αγχώσει την πρώτη φορά, είναι σίγουρο ότι μια επίσκεψη γνωριμίας θα βοηθήσει στην εξοικείωση του κουταβιού με το χώρο και την ιδέα της μελλοντικής περιποίησης του. Έτσι το κουτάβι σας θα είναι σε θέση να απολαμβάνει την περιποίηση για το υπόλοιπο της ζωής του. 

Πόσο συχνά πρέπει να περιποιούμαι το σκύλο μου;

Εξαρτάται από τη ράτσα του. Ωστόσο ένα καλό διάστημα για να διατηρείτε το κατοικίδιο σας σε άριστη φυσική κατάσταση είναι 4 με 8 εβδομάδες.

Πως αισθάνεται ένα σκυλί με μπερδεμένο τρίχωμα;

Αισθάνεται ενόχληση, είναι αγχωμένο και πονάει. Όταν κινείται, επειδή οι κόμποι “τραβούν” το δέρμα του, μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς και δερματοπάθειες

Σε πόση ώρα θα είναι έτοιμο;

Αναλόγως την περιποίηση και σύμφωνα πάντα με τις ιδιαιτερότητες του μικρού μας φίλου χρειαζόμαστε περίπου 1 με 2 ώρες για να σας τον επιστρέψουμε ανανεωμένο.

Χρησιμοποιείτε κλουβιά;

Όχι! Ποιος από εμάς έχει το σκύλο του σε κλουβί; Προτιμούμε να κανονίζουμε τα ραντεβού μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να μπουν σε κλουβί οι φίλοι μας.

Χρησιμοποιείτε ηρεμιστικά;

Όχι! Ακόμη και σε πιο νευρικά σκυλιά βρίσκουμε το χρόνο να ασχοληθούμε μαζί τους ώστε να τα ηρεμήσουμε για να μπορέσουν να απολαύσει τη περιποίηση μας.

Ωστόσο στα επιθετικά σκυλιά χρησιμοποιούμε φίμωτρο για λόγους ασφαλείας. 

Περιποιείστε μεγαλόσωμες φυλές;

Ναι! Μας αρέσει να περιποιούμαστε τους μεγαλόσωμους φίλους μας και έχουμε βρει τον τρόπο να αισθάνονται ικανοποιημένοι και χαρούμενοι

Πόσο θα μου κοστίσει;

Εξαρτάται από τη ράτσα του σκύλου και το είδος της περιποίησης.

Ωστόσο επιβραβεύουμε τους συχνούς πελάτες μας με καλύτερες τιμές.