Κομμωτήριο σκύλων

Για ραντεβού: 210-6208181, Κ. Βάρναλη 74, Νέα Ερυθραία

Get Adobe Flash player

Συνήθεις Ερωτήσεις - Όλες οι ερωτήσεις

Επιλέξτε την κατηγορία ερωτήσεων

Αναζήτηση ερωτήσεων
Παρουσίαση ερωτήσεων

Μέσα στους πρώτους τρεις μήνες, μετά τον εμβολιασμό του. Επειδή η διαδικασία περιποίησης μπορεί να το αγχώσει την πρώτη φορά, είναι σίγουρο ότι μια επίσκεψη γνωριμίας θα βοηθήσει στην εξοικείωση του κουταβιού με το χώρο και την ιδέα της μελλοντικής περιποίησης του. Έτσι το κουτάβι σας θα είναι σε θέση να απολαμβάνει την περιποίηση για το υπόλοιπο της ζωής του. 

Εξαρτάται από τη ράτσα του. Ωστόσο ένα καλό διάστημα για να διατηρείτε το κατοικίδιο σας σε άριστη φυσική κατάσταση είναι 4 με 8 εβδομάδες.

Αισθάνεται ενόχληση, είναι αγχωμένο και πονάει. Όταν κινείται, επειδή οι κόμποι “τραβούν” το δέρμα του, μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς και δερματοπάθειες

Αναλόγως την περιποίηση και σύμφωνα πάντα με τις ιδιαιτερότητες του μικρού μας φίλου χρειαζόμαστε περίπου 1 με 2 ώρες για να σας τον επιστρέψουμε ανανεωμένο.

Όχι! Ποιος από εμάς έχει το σκύλο του σε κλουβί; Προτιμούμε να κανονίζουμε τα ραντεβού μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να μπουν σε κλουβί οι φίλοι μας.

Όχι! Ακόμη και σε πιο νευρικά σκυλιά βρίσκουμε το χρόνο να ασχοληθούμε μαζί τους ώστε να τα ηρεμήσουμε για να μπορέσουν να απολαύσει τη περιποίηση μας.

Ωστόσο στα επιθετικά σκυλιά χρησιμοποιούμε φίμωτρο για λόγους ασφαλείας. 

Ναι! Μας αρέσει να περιποιούμαστε τους μεγαλόσωμους φίλους μας και έχουμε βρει τον τρόπο να αισθάνονται ικανοποιημένοι και χαρούμενοι

Εξαρτάται από τη ράτσα του σκύλου και το είδος της περιποίησης.

Ωστόσο επιβραβεύουμε τους συχνούς πελάτες μας με καλύτερες τιμές.